PR експертът Биляна Гавазова призова Националната здравно-осигурителна комисия да помага

...
 PR експертът Биляна Гавазова призова Националната здравно-осигурителна комисия да помага
Коментари Харесай

Биляна Гавазова призова НЗОК да помага на повече деца, нуждаещи се от лечение в чужбина

 

PR специалистът Биляна Гавазова прикани Националната здравно-осигурителна комисия да оказва помощ на повече деца, нуждаещи се от лекуване в чужбина.

" Направих обичайното си допитване до хората - питах ги във фейсбук дали би трябвало да се строят нови лечебни заведения. 83 % споделят да, 17 % споделят не. Аз ще дам малко-по-алтернативен отговор, тъй като в случай че сложим по този начин непосредствено въпроса, постоянно ще кажем да. За мен е значимо и друго - имайки и опита от това и какво съм снимала, и какви сигнали съм получавала като публицист, знаем, че изискванията в съществуващите лечебни заведения, изключително в някои детски или инфекциозни отделения са трагични, ужасни. За мен е доста по-разумно да подобрим изискванията във към този момент съществуващите лечебни заведения. Да влагаме там, да подобряваме, да обновяваме, тъй като болните хора имат заболели тела, само че душите имат потребност от добра атмосфера, от прилични условия, тъй че е обичайно да се влага в това, което имаме, да го подобрим, и по-късно да помислим за новите лечебни заведения ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Парите в опазването на здравето са с един милиард повече и станаха към този момент осем милиарда. Аз си поисквам като елементарен жители и човек, в случай че може системата да действа по подобен метод, че хората, фамилиите и майките, които събират пари с дарения, да са по-малко. И  ко може здравната каса да подкрепя повече тези фамилии и изключително тези деца, които имат потребност от лекуване в чужбина ", прикани някогашната телевизионна водеща 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР